Kart- og eiendomsopplysninger

Kautokeino kommune jobber med å stadig tilby flere digitale tjenester for innbyggerne. To tjenester vi har innført i løpet siste år, er Min Eiendom og Kommunekart.

Min Eiendom er en tjeneste som viser hvilke opplysninger vi har registrert på eiendommen din. Tjenesten kan du finne via Min Eiendom sin påloggingsside. Her kan du finne opplysninger om eiendommen(e) dine, som adresser, bygg, heftelser, eiendomsgebyrer, eiendomsskatt og annet. Du logger deg på med ID-løsninger som for eksempel bank-ID på mobil.

Kommunekart er en karttjeneste hvor kommunen legger ut sine ulike kart. Du finner tjenesten på Kommunekart sin nettside. Du kan zoome inn til det stedet vil vil ved å bruke musen. Du kan søke opp en eiendom, for eksempel eiendom gårdsnummer 3 bruksnummer 182 ved å skrive 5430-3/182 i søkefeltet (5430 er kommunenummeret til Kautokeino kommune). Du kan også skrive vegadresse i søkefeltet. For å åpne et bestemt kartlag, trykker man på knappen Kartlag oppe til høyre for menyknappen, og det kommer opp en meny til høyre hvor man kan krysse av for det kartlag man ønsker å slå på, for eksempel scooterløyper. 

Kommunekart har også mulighet for å tegne i kart, måle i kart, skrive ut kart, dele kart og mye annet under menyen øverst til venstre på siden. Nærmere beskrivelse av alle funksjonene finner du under knappen Hjelp som finnes under menyen.