Denne artikkelen er over 1 år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Kart- og eiendomsopplysninger

Her finner du oversikt over kart og eiendomsopplysninger. 

Min Eiendom

Dette er en tjeneste som viser hvilke opplysninger vi har registrert på eiendommen din. Her kan du finne opplysninger om eiendommen(e) dine, som adresser, bygg, heftelser, kommunale avgifter, eiendomsskatt og annet. Du logger deg på med ID-løsninger som for eksempel bank-ID på mobil.

Min Eiendom påloggingsside

 

Kommunekart

Kommunekart er en karttjeneste hvor kommunen legger ut sine ulike kart. Du kan zoome inn til det stedet du vil ved å bruke musen. Du kan søke opp en eiendom, for eksempel eiendom gårdsnummer 3 bruksnummer 182 ved å skrive 5430-3/182 i søkefeltet (5430 er kommunenummeret til Kautokeino kommune). Du kan også skrive vegadresse i søkefeltet. For å åpne et bestemt kartlag, trykker man på knappen Kartlag oppe til høyre for menyknappen, og det kommer opp en meny til høyre hvor man kan krysse av for det kartlag man ønsker å slå på, for eksempel scooterløyper. 

Kommunekart har også mulighet for å tegne i kart, måle i kart, skrive ut kart, dele kart og mye annet under menyen øverst til venstre på siden. Nærmere beskrivelse av alle funksjonene finner du under knappen Hjelp som finnes under menyen.

Kommunekart sin nettside